doelgericht zakelijk frans

 

Professioneel, efficiënt & praktisch

Voor wie?

De cursus Doelgericht Zakelijk Frans is een leerboek met interactieve oefeningen gericht op mensen die al een basiskennis van het Frans hebben en die graag professioneler en efficiënter willen leren communiceren.

De cursus maakt je vertrouwd met zakelijke communicatie. Je leert hoe je professioneel overkomt, zowel in mondelinge als schriftelijke communicatie. De cursus is enerzijds gericht op woordenschatverwerving, typisch aan zakelijke communicatie en anderzijds op het aanscherpen van de luister-, lees-, schrijf- en spreekvaardigheid.

 

Wat mag je verwachten?

De cursus bestaat uit vijf modules die een specifiek thema behandelen. De vijf modules zijn telkens op dezelfde manier opgebouwd. In het eerste deel komt woordenschat aan bod gekoppeld aan enkele oefeningen, in het tweede deel komt er een veelvoorkomend grammaticaal thema aan bod opnieuw gekoppeld aan oefeningen, in het derde deel wordt er gefocust op de vaardigheden, het vierde deel bestaat uit huiswerkopgaven gericht op de mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid die je telkens naar mij kan opsturen zodat je persoonlijke feedback krijgt en het laatste deel bevat de oplossingen van de oefeningen die in de voorgaande delen aan bod zijn gekomen. Je gaat zelf aan de slag met het online leerboek, waar en wanneer je wilt.

Kostprijs?

135,00 euro (incl. btw)

site 3.jpg

Bestel de cursus nu!

Stuur ons onderstaande info, zodat wij jou een betalingsuitnodiging kunnen sturen.

Gezien onze webshop nog onder constructie is, werken we voorlopig met een bankoverschrijving. Na ontvangst van je betaling, krijg je binnen de 24 uur je cursus toegestuurd.

Heb je de cursus niet ontvangen in je mailbox? Kijk dan zeker eens in je spam.

Bedankt voor je vertrouwen!