top of page
512C4661-E397-4B20-8D75-753A8210F2F6_1_105_c.jpeg

CEREMONIESPREKER

 
 
 
 
 
Unieke huwelijksceremonie op maat

 

Jullie gaan trouwen! Uiteraard wil je graag een ceremonie die ontroert, doet lachen, verrast. Maar hoe pak je dat aan? Je krijgt al klamme handjes als je eraan denkt dat je een hele ceremonie moet samenstellen. Geen nood! Daarvoor ben ik er. Ik werk samen met jullie de ceremonie van A tot Z uit. Het wordt een moment om nooit te vergeten en eeuwig te koesteren. 

Daarvoor verplaats ik me naar waar de liefde jullie brengt. Oh jawel, ook naar het buitenland. Want mijn liefde voor verhalen kent geen grenzen.

Hebben jullie een meertalig publiek? Dan kan de ceremonie deels of volledig in het Frans, Italiaans of Engels. Zo krijgt het verhaal een extra dimensie.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van a tot z  

Tijdens ons eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek luister ik naar jullie wensen en verwachtingen en vertel ik wat ik als ceremoniespreker kan betekenen.​

 

Wij hebben een klik en kiezen ervoor om samen in zee te gaan. We ontdekken wat jullie uniek maakt en typeert. Is er nood aan humor, poëzie of momenten met een twist? Want ja, alles kan! 

Jullie vertellen van de eerste kus tot nu. Ik luister en ga met jullie samen en apart in gesprek om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Ook bij familie en vrienden leg ik graag mijn oor te luister, op zoek naar anekdotes en memorabele momenten. Daarmee ga ik aan de slag om de ceremonie van a tot z uit te denken tot alle puzzelstukjes in elkaar vallen voor een unieke en 100% persoonlijke ceremonie.

 

Schermafbeelding 2023-01-25 om 16.28.20.png
FD6F3E93-0947-41E8-A25D-477DCA29FB92_1_105_c.jpeg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
100% persoonlijk 

Als ceremoniespreker breng ik jullie verhaal groot of klein,
met een lach of een traan, als persoonlijke herinnering.
Jullie ceremonie wordt een moment om te koesteren en nooit te vergeten.

 

Jullie authentieke verhaal staat centraal. Geen voorgekauwde speeches of standaardteksten, maar woorden die echt raken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Een moment uit... 

Zaterdagavond 17 februari, 21u56.

 

Het enige wat hen op dat moment scheidde was een tafeltje met daarop een kleine friet met mayonaise, stoofvleessaus en een Romeo met mammoetsaus. Nooit had ze gedacht dat er ooit een Romeo voor haar zou liggen, maar soit.

 

Ze bevonden zich maar op enkele honderden meters van de plek waar ze elkaar meer dan acht jaar geleden leerden kennen. Hij kwam met twee vrienden nonchalant op haar af. Zij zat verkrampt op een bankje, op van de zenuwen, niet wetende wat ze van die nieuwe school kon verwachten.

...

L&T 

E586EFA1-FED2-4A87-BB3E-72648D3B1BD8_1_105_c.jpeg
logo MOMENT.png

Mooie woorden

Nikee en Jawad 
Tweetalige ceremonie (NL/FR)

Wij willen je ontzettend bedanken voor de mooie ceremonie die je hebt opgezet! Wij vonden het fantastisch en erg persoonlijk en hebben dat van veel mensen teruggekregen. Je hebt het ontzettend goed gedaan!

Nathalie en Stieven 
Ceremonie

Aangaande onze huwelijksceremonie niets dan lof!!!!! Wij wisten op voorhand niet wat er gezegd ging worden en dit gaf ons gezonde kriebels, dit was absoluut niet nodig! Onze ceremonie was fantastisch, echt een weerspiegeling van ons beiden, onze relatie, onze toekomst helemaal wie wij zijn als koppel en als persoon.

Bedankt voor alle gesprekken, bedankt ook voor zelfs de dag ervoor, erna en zelfs de dag van je eigen huwelijk bereikbaar te zijn omdat ik toch een klein crisiske had van de zenuwen!

Kan alleen maar besluiten dat onze ceremonie zelfs mooier is geworden dan ik had kunnen hopen!! Bedankt om ons zo een mooie dag mee te bezorgen!

Elise Geyskens
Tweetalige speech getuige

Ik consulteerde Laura om me te helpen bij het schrijven van mijn speech die ik moest geven op een trouwfeest in Italië. (Deels in het Nederlands en deels in het Italiaans)

Zij bracht alle mooie herinneringen samen in een prachtige, gevatte speech en leerde me de correcte uitspraak van de Italiaanse zinnen. Iedereen was onder de indruk van deze speech! De hulp die ik van Laura kreeg kan ik echt aan iedereen aanraden!

“Uniek - 100% persoonlijk - onvergetelijk”

Meer weten?
Stuur me een mailtje of plan een volledig vrijblijvend gesprek in.

Ik ben benieuwd naar jullie verhaal.

Wil je weten hoe je een ceremonie uniek en onvergetelijk maakt? 

Download dan hier mijn e-book met 7 tips.

bottom of page