IMG_0924_edited.jpg

STORYTELLING

​Liefde voor verhalen. 

Jij beleeft, ik vertel. 

Ik breng jouw verhaal groot of klein, met een lach of een traan, als persoonlijke herinnering, om te koesteren en nooit te vergeten. Zo wordt jouw moment onvergetelijk. Een speciale gebeurtenis vraagt namelijk om een persoonlijke aanpak. Als storyteller zorg ik ervoor dat jouw verhaal in een unieke en mooi afgewerkte speech of ceremonie wordt gegoten die niemand onberoerd laat.

Hoe werk ik?

  • Ik creëer speeches en ceremonies op maat. Daarom is het belangrijk dat ik weet wat jouw wensen zijn. In een eerste vrijblijvend gesprek bespreken we jouw verwachtingen. Zitten we op dezelfde golflengte en is er een klik? Magnifiek!
    Dan werk ik een aangepaste offerte uit.

  • Beslis je om je verhaal aan mij toe te vertrouwen? Dan is het tijd voor een tweede uitgebreid gesprek bij een lekkere kop koffie of thee, om jou en je verhaal te leren kennen.

  • Zo heb ik voldoende informatie om aan de slag te gaan en een onvergetelijk en uniek moment te creëren. Wil je de ceremonie nog persoonlijker en verrassender maken? Dan neem ik graag contact op met vrienden of familie om leuke anekdotes of memorabele momenten te verzamelen en in de ceremonie te verwerken.

  • Als tolk en storyteller weet ik hoe belangrijk het is om mensen met woorden te kunnen verbinden en taalbarrières weg te nemen. Heb je een meertalig publiek van gasten? Dan kan je ervoor kiezen om je ceremonie deels of volledig in een andere taal te laten plaatsvinden. Zo krijgt jouw verhaal nog meer dimensie.

“Uniek - 100% persoonlijk - onvergetelijk”

Hebben we een match? Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?
Maak vrijblijvend kennis. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Ik consulteerde Laura om me te helpen bij het schrijven van mijn speech die ik moest geven op een trouwfeest in Italië. (Deels in het Nederlands en deels in het Italiaans)
Zij bracht alle mooie herinneringen samen in een prachtige, gevatte speech en leerde me de correcte uitspraak van de Italiaanse zinnen.
Iedereen was onder de indruk van deze speech!
De hulp die ik van Laura kreeg kan ik echt aan iedereen aanraden!

Elise Geyskens

ABFF09C2-D490-432C-BEE6-AC9E5A60D65A.jpeg

Elise Geyskens

90A1FF88-F802-43B1-A6F0-D52CC68FC921_edited.jpg

Elise Geyskens

Laura heeft recent op een event voor onze beroepsvereniging (Lextra Lingua) opgetreden als "ceremoniemeester". Prima werk. We werken overigens al lang met haar samen: betrouwbare, ernstige en meedenkende partner. Zonder voorbehoud, aangeraden!

Benjamin Van Hemelryck