top of page
ceremonie

CEREMONIESPREKER

​Liefde voor verhalen. 

Als kind was ik al geboeid door verhalen. Eerst door ernaar te luisteren, maar nadien ook door ze zelf te bedenken en te schrijven. Deze passie is een rode draad doorheen mijn leven. En wat is er mooier dan het verhaal van twee mensen die de liefde vieren? 

Jullie beleven, ik vertel. 

Ik breng jullie verhaal groot of klein, met een lach of een traan, als persoonlijke herinnering, om te koesteren en nooit te vergeten. Jullie ceremonie wordt daardoor onvergetelijk. Zo een speciale gebeurtenis vraagt namelijk om een persoonlijke aanpak. Als ceremoniespreker zorg ik ervoor dat jullie verhaal in een unieke en mooi afgewerkte ceremonie wordt gegoten die niemand onberoerd laat.

Hoe werk ik?

  • Ik creëer ceremonies op maat. Daarom is het belangrijk dat ik weet wat jullie wensen zijn. In een eerste vrijblijvend gesprek bespreken we jullie verwachtingen. Zitten we op dezelfde golflengte en is er een klik? Magnifiek! Jullie verhaal is in goede handen bij mij.  

  • Nadien is het tijd om elkaar goed te leren kennen. Ik praat met jullie, zowel samen als afzonderlijk. Zo krijg ik een volledig beeld van wie jullie zien en wat jullie verhaal is. 

  • Wil je de ceremonie nog persoonlijker en verrassender maken? Dan neem ik graag contact op met vrienden of familie om leuke anekdotes of memorabele momenten te verzamelen en in de ceremonie te verwerken.

  • Wanneer ik alle puzzelstukjes verzameld heb, ga ik aan de slag om een onvergetelijke en unieke ceremonie te creëren.

  • Als tolk en storyteller weet ik hoe belangrijk het is om mensen met woorden te kunnen verbinden en taalbarrières weg te nemen. Heb je een meertalig publiek van gasten? Dan kan je ervoor kiezen om je ceremonie deels of volledig in een andere taal te laten plaatsvinden. Zo krijgt jullie verhaal nog meer dimensie.

“Uniek - 100% persoonlijk - onvergetelijk”

Kennismaken?
Plan een volledig vrijblijvend gesprek in. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal.

Ik consulteerde Laura om me te helpen bij het schrijven van mijn speech die ik moest geven op een trouwfeest in Italië. (Deels in het Nederlands en deels in het Italiaans)
Zij bracht alle mooie herinneringen samen in een prachtige, gevatte speech en leerde me de correcte uitspraak van de Italiaanse zinnen.
Iedereen was onder de indruk van deze speech!
De hulp die ik van Laura kreeg kan ik echt aan iedereen aanraden!

Elise Geyskens

00C1637D-5324-440C-9090-D8E29C090EAC_1_105_c.jpeg

Elise Geyskens

IMG_0924_edited.jpg

Elise Geyskens

Laura heeft recent op een event voor onze beroepsvereniging (Lextra Lingua) opgetreden als "ceremoniemeester". Prima werk. We werken overigens al lang met haar samen: betrouwbare, ernstige en meedenkende partner. Zonder voorbehoud, aangeraden!

Benjamin Van Hemelryck

bottom of page